keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kortit käyntiin

Non nih. Posti toi paketillisen käyntikortteja. Mitähän tuosta nyt sanoisi?

Tilauksen esikatselu oli jotenkin selkeämpi ja värikylläisempi, mutta tokihan tuostakin selvän saa kun oikein tihrustaa. En kuitenkaan ole niin tyytyväinen, että haluaisin tässä mainostaa firmaa, josta nämä tilattiin.

Kääntöpuoli on puhtaan valkoinen, sinne voi sitten kirjoitella nimmareita faneille tai raapustaa muistiin sovittuja keikka-aikoja :-)

Eipä siis muuta kuin kortit jakoon, sitä vartenhan nämä ovat. 
Muista pyytä omasi kun törmäillään.


-Nanna-

lauantai 11. elokuuta 2012

Hääkvartetti

Syksykö muka tulossa, pöh sanon minä! Tänään lauluyhtye Nice Voice pääsi nauttimaan ihanan kesäisestä häätunnelmasta Tampereen Vanhassa kirkossa. Lauloimme kaksi kipaletta, "Meren laulua kuuntelen" ja "Suurin niistä on rakkaus" kerrassaan suloiselle hääparille. Tunnelma tarttuu ja kiireinen läpystä vaihto -lapsenhoitovuorottelukaan ei latista tämän naisen aurinkoista mieltä!

Häissä laulamisessa on oma erityinen viehätyksensä. Tunnelma on samaan aikaan jännittyneen odottava ja  täynnä puhdasta iloa ja onnea. Kirkkojen akustiikka on kuin tehty a cappella -laululle. Toisaalta hääjuhlassa laulettaessa ohjelmisto voi olla vapaampaa ja ihmiset ovat jo silminnähden rentoutuneet. Oli miten oli, häissä voisimme laulaa vaikka kuinka usein, kirkko, torppa, kartano, kapakka, paikalla ei mitään väliä. 


Erityiskiitos tästä päivästä myös Nice Voicen muille jäsenille, joiden kanssa laulaminen on vaan niin kertakaikkisen kivaa ja antoisaa. Kuvassa pirteä joukkomme matkalla keikalle. 

-Tiina-