tiistai 25. kesäkuuta 2013

Uusia tuulia

Kevään aikana Nice Voicen kokoonpano uudistui, kun Tiina siirtyi ryhmästä sivuun ja antoi tilaa minulle, uudelle tulokkaalle. On ihana taas olla mukana laulamassa tuttujen laulukavereiden kanssa, vaikka kokoonpanona Nice Voice on minulle uusi.

Näiden lahjakkaiden ja innostavien naisten ansiosta olen itsekin uskaltanut tarttua kynään ja rustata biisin, johon Tampereen kauniit järvimaisemat ja purjeveneet innoittivat. Tässäpä siis teillekin makupaloja kesästä, merestä, rantahiekasta, koivuista, aalloista ja tuulesta.


Tuulee (säv. san. sov. Elisa)

Kyseinen kappale on muuten siitä poikkeuksellinen, että siinä laulaa viisi "nicevoicea". Nauhoitus oli Tiinalle viimeinen ja minulle ensimmäinen.

-Elisa-

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kesätunnelmia

Juhannus alkaa olla ohi, ja loman kynnyksellä on taas aikaa istuskella ihmettelemässä kesäöitä. Valoisuudessa on ainoastaan se huono puoli, että kello käy pikkutunteja ihan huomaamatta. Ja kun päivä alkaa iloisella "Äiti, minä heräsin" ilmoituksella, ei unen venytys aamulla oikein onnistu.
Mutta nukutaan sitten talvella!

Juhannuksesta puheenollen; huomasin blogista, että tämä kappale oli syntymässä tasan vuosi sitten; on siis enemmän kuin aika saada se esille myös tänne. Yksi henkilökohtaisia suosikkejani :) 



Rantakaupungissa: san. Sanna, säv. ja sov. Nanna

Sekä tietysti Sannan liidaama Viimeinen kevät


san. Sanna, säv. Nanna, sov. Reeta

Kesä- ja -lomatunnelmissa

- Reeta -