maanantai 7. huhtikuuta 2014

Uusin voimin kevääseen

Syksy ja talvi vierähtivät vauhdilla - paikallaan ei kuitenkaan olla oltu, vaan uuteen vuoteen lähdettiin myös uusin äänin. Ensikeikka oli jumalanpalveluksessa Pyynikin kauniissa pappilassa, ja jos voi jotain päätellä siitä, että seurakunta innostui taputtamaan jumalanpalveluksen lopettaneen kappaleen (Every time I feel the spirit) jälkeen, niin ihan hyvin se taisi mennä! :)
Nyt on pikkuhiljaa siirrytty häätunnelmiin. Sillä teemalla meitä kuultaneekin seuraavan kerran muutamien viikkojen päästä 14.5.

- Reeta

                                                     


- Anne, Elisa, Reeta ja Jenni -

lauantai 17. elokuuta 2013

Lintuja kappelissa

Viime torstaina pääsimme taas nauttimaan hyvästä akustiikasta kun lauloimme Kalevankankaan kappelissa. Kalevankankaan hautausmaalla järjestetään kesäaikaan kiertokävelyitä, jotka päättyvät hartauteen, ja osallistuimme tuohon loppuhartauteen parilla laululla. Tällä kertaa ohjelmistossa Lintu (sarjasta Belle ja Sebastian) ja Suomalainen rukous.

Meidän laulumme lisäksi kappelissa liikkui lintuja enemmänkin; sekä papin puheessa että Paula Sirénin ihanissa huilukappaleissa!! Huilun ääni on kyllä niin mahtava, kun sitä osaa soittaa!

Kaunis tilaisuus! Pappikin liikuttui kyyneliin. Kiertokävelyitä järjestetään muuten vielä tänäkin kesänä kahteen kertaan ennen syksyn tuloa, kannattaa käydä katsomassa!

Torstaille sattui myös kaunis kävelyilma, vaikka vasta muutamaa tuntia aiemmin satoin niin että pihat lainehti. Illalla sateenkaari seurasikin sitten koko kotimatkan!


- Reeta -

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Uusia tuulia

Kevään aikana Nice Voicen kokoonpano uudistui, kun Tiina siirtyi ryhmästä sivuun ja antoi tilaa minulle, uudelle tulokkaalle. On ihana taas olla mukana laulamassa tuttujen laulukavereiden kanssa, vaikka kokoonpanona Nice Voice on minulle uusi.

Näiden lahjakkaiden ja innostavien naisten ansiosta olen itsekin uskaltanut tarttua kynään ja rustata biisin, johon Tampereen kauniit järvimaisemat ja purjeveneet innoittivat. Tässäpä siis teillekin makupaloja kesästä, merestä, rantahiekasta, koivuista, aalloista ja tuulesta.


Tuulee (säv. san. sov. Elisa)

Kyseinen kappale on muuten siitä poikkeuksellinen, että siinä laulaa viisi "nicevoicea". Nauhoitus oli Tiinalle viimeinen ja minulle ensimmäinen.

-Elisa-

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kesätunnelmia

Juhannus alkaa olla ohi, ja loman kynnyksellä on taas aikaa istuskella ihmettelemässä kesäöitä. Valoisuudessa on ainoastaan se huono puoli, että kello käy pikkutunteja ihan huomaamatta. Ja kun päivä alkaa iloisella "Äiti, minä heräsin" ilmoituksella, ei unen venytys aamulla oikein onnistu.
Mutta nukutaan sitten talvella!

Juhannuksesta puheenollen; huomasin blogista, että tämä kappale oli syntymässä tasan vuosi sitten; on siis enemmän kuin aika saada se esille myös tänne. Yksi henkilökohtaisia suosikkejani :) 



Rantakaupungissa: san. Sanna, säv. ja sov. Nanna

Sekä tietysti Sannan liidaama Viimeinen kevät


san. Sanna, säv. Nanna, sov. Reeta

Kesä- ja -lomatunnelmissa

- Reeta -

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kaunista ja haikeaa ja ihan pikkuisen vaikeaa...

Kaunista on siksi, että tänään taas nauhoitettiin. Eikä ihan mitä tahansa, vaan Elisan upea meriaiheinen kappale, josta toivon mukaan kuullaan täällä ja muuallakin vielä paljon lisää.

Haikeaa on siksi, että minä joudun jättämään näiden ihanien lahjakkaiden naisten joukon. Kaikkea ei kerkeä, vaikka kuinka haluaisi. Ei ollut helppo päätös, mutta helppoa on jatkaa fanina ja seurata tämän lahjakkaan porukan jännittäviä vaiheita ;)

Niin ja se ihana Elisa, ehkä kuulette hänestäkin hieman lisää. Tämä nainen jatkaa tällä erää musisointia muissa kuvioissa. Eikä vähiten laulellen lastenlauluja ja kasvattaen uutta musisoivaa sukupolvea. 

Alla vielä fiilistelykuva tämän päiväisitä nauhoituksista TTY:n kappelista. Mukana jotain uutta ja jotain vanhaa :) Nicet, halauksin



--
Tiny <3

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kevät keikkuen tulevi...


... vaikka tämä kevät on kyllä tainnut kontata koko matkan, sen verran kauan sitä on joutunut odottelemaan.
Nyt on kuitenkin toiveissa, että tihkusade antaa kyytiä hupeneville lumipenkoille ja päästään vihdoin näkemään jotain vihreää...

Kevät on muutoksen aikaa monessakin mielessä. Niin myös Nicessä. Suruksemme Tiina jättää jäähyväiset ryhmällemme, tosin toivottavasti vain laulun merkeissä. Aina vaan aika ei riitä kaikkeen, ja valintoja on tehtävä.
Nice Voicen tarina ei kuitenkaan lopu. 

Tässä kevään kunniaksi 
Sormikkaat!
Säv.+ san. Reeta Eloranta, sov. Johanna Polso
(nauhoitettu 19.1.2013)




Tässä muutama tunnelmakuva parin vuoden takaa Kemijoesta jäiden lähdön aikaan.




-Nanna-

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Haituvaa, hattaraa...


 Äänityskeikallamme pari viikkoa sitten innostuimme laulamaan nauhalle hieman ex tempore myös tämän Pilvilaulun.


Pilvilaulu; san. Reeta, säv.+sov. Nanna


 Näillä sävelillä mukavaa pääsiäisen odotusta ja poutapilviä! :)

- Reeta -


Kappaleen sanat syntyivät viime heinäkuussa kun vietin viimeisiä viikkoja kotosalla tyttäreni kanssa ennen syksyn ja talven kiireitä. Leppoisaan tunnelmaan pääsi myös eilen aurinkoisena Palmusunnuntaina. :)