sunnuntai 20. tammikuuta 2013

More Nice Voice


Pääsimme lauantaina Reetan työpaikan juhlasaliin nauhoittelemaan laulujamme, ja testaamaan, miten akustiikka vaikuttaa lopputulokseen. Omasta mielestämme ero olkkariäänitteisiin on huima, vaikka tähän saa toki laskea mukaan vähän rakkaan lapsen lisää.
En nyt malta olla linkkaamatta tähän muutamaa ääninäytettä, vaikka ne tuolla ohjelmistopuolellakin näkyvät.

Keskikesän tanssi on omaa tuotantoa: san. Reeta, säv.&sov. Nanna



Suurin niistä on rakkaus sopii hyvin vaikka vihkitilaisuuksissa laulettavaksi.
San. Aini Tahvanainen, säv. Vesa Erkkilä



Ja tämän tuntevat kaikki. Iki-ihana George de Godzinskyn sävellys Eine Laineen tekstiin.




Ja lopuksi vielä Tampereen Tuomiokirkon kanttorinakin vaikuttaneen Frans Linnavuoren sävellys V.A.Koskenniemen tekstiin, sov. allekirjoittaneen.
Kanttorista riippuen tätä voi esittää kirkossa tai jos kanttori pitää laulua liian maallisena kirkkoon, niin sitten hääjuhlassa.


Fiilisteli 
-Nanna-

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Bändinimet



Originaali Haulitorni, Tampere Pispala


Tampereella on monia tunnettuja maamerkkejä, kuten nyt vaikka Näsinneula, Pyynikin näkötorni, Tampere-talo sekä kuvassa näkyvä Pispalan haulitorni.
Keksin kävellä tammikuisessa vesisateessa Epilästä Tampereen keskustaan, ja Rajaportin saunan kohdalle (tärkeä maamerkki muuten sekin) oli joku rakentanut minikokoisen näköistornin. Hauska idea ja toimiva toteutus. Tämän jälkeen jalka nousi taas hetken verran kevyemmin.


Mini-haulitorni, Pispala


Joululomalla piipahdin myös Rovaniemellä, ja siellä silmiin osui paikallinen monumentti, johon voittoisan euroviisuedustajamme Lordi -yhtyeen kämmenenjäljet on ikuistettu.


Lordi-aukio Rovaniemi

Yllä olevaa logiikkaa noudattaen tässä pitäisi nyt olla kuva Nice Voicesta otsikolla "mini-möröt". Mutta eihän näin ihastuttavista leideistä sellaista kuvaa saa. Sen sijaan eilisiltainen chattituokio sai luovuuden taas tulvahtamaan hieman yli, ja sen seurauksena keksimme itsellemme ja toisillemme bändinimet, jotka täten julkisesti paljastetaan:

Meet The New Nice Voice:

Greta Livingbeach
**
Sandy Goneaway
**
Tiny Sawrock
**
Zouanna Wrist
**

Jotta tässä päivityksessä olisi edes ripaus järkeä, niin mainittakoon vielä, että Nice Voice löytyy nyt myös Pirkanmaan Taidelaarista yhdessä muiden alueen taitajien kanssa. Käyhän kurkkaamassa.

-Nanna-