maanantai 25. maaliskuuta 2013

Haituvaa, hattaraa...


 Äänityskeikallamme pari viikkoa sitten innostuimme laulamaan nauhalle hieman ex tempore myös tämän Pilvilaulun.


Pilvilaulu; san. Reeta, säv.+sov. Nanna


 Näillä sävelillä mukavaa pääsiäisen odotusta ja poutapilviä! :)

- Reeta -


Kappaleen sanat syntyivät viime heinäkuussa kun vietin viimeisiä viikkoja kotosalla tyttäreni kanssa ennen syksyn ja talven kiireitä. Leppoisaan tunnelmaan pääsi myös eilen aurinkoisena Palmusunnuntaina. :)



sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Very Nice Day


Tänään meillä oli hieno musiikintäyteinen päivä!
Aamulla lauloimme ruotsinkielisessä jumalanpalveluksessa Pyynikin pappilassa. Mukavan intiimi tunnelma, kaunis sali jossa oli helppo laulaa. Ja päälle päätteeksi kirkkokahvit!

Pyynikin pappila

*****


"Ojenna kätesi, rakastan tätä, on helppoa olla näin... ♪♫♪"

Seuraavaksi jatkoimme naapuritaloon, konservatoriolle, jossa saimme Maijan opastuksella laulaa oikeassa studiossa muutamia omia biisejämme. Ihan huippua, tällaisia keikkoja lisää! 
Ihan erilainen fiilis laulaa, kun kuulee sekä oman että kaverin äänen suoraan korviin. Pienen alkujärkytyksen jälkeen kuulokuvaan tottui, ja kunhan Maija tekee mikserillään taikoja, lopputulos kuulostaa vieläkin paremmalta. (Näin uskomme vakaasti.)


Solisti-Sanna


Miksaaja-Maija 

Tällä apparaatilla taltioidaan ja miksataan musiikkia ja tehdään kaikenlaisia äänellisiä taikatemppuja, ei suinkaan lennetä Boeingia...


Raskas työ vaatii raskaat eväät :-)

Vielä pikainen pyrähdys Amurin Helmen herkkupöydän ääreen ja siinä se oli, Very Nice Day. 

*****
-Nanna-

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kevättä kohti

Ulkona on vielä lunta ja tänäänkin sitä tuli urakalla lisää, mutta ajatukset alkavat jo siirtyä kesään. Meille varmistui keikka ihanassa Finlaysonin Palatsissa elokuulle, ja yhtäkkiä suunnittelun aikajänne onkin sinne asti. Ja mitä kaikkea siihen väliin mahtuukaan... Ensimmäisenä suunnittelulistalla siis illanistujaiset kalenterien kanssa!

Tuleva sunnuntai onkin sitten täynnä laulua, kun käymme ensin tunnelmoimassa jumalanpalveluksessa Pyynikin pappilassa ja sen jälkeen kääritään hihat ja tehdään ensimmäinen studioäänitys, josta Sannakin jo viime päivityksessä manitsi. Nauhoitamme Sannan sanoittaman ja Nannan säveltämän ihanan ja haikean Rantakaupungissa, joka on niin kaunis että itsellä kerta toisensa jälkeen kostuu silmät sitä laulaessa. Toivottavasti oman tunteen saa välitettyä nauhalle asti!

Näin noviisina studioäänitystilanne kaikkine uusine juttuineen kyllä vähän jännittää jo etukäteen. Mutta ei sitä tiedä; jos ilmeneekin, että olemmekin synnynnäisiä studiolaulajia, saattaa nauhalle päästä muutakin! :)

- Reeta -

Kyllä se kevät sieltä tulee!