lauantai 9. helmikuuta 2013

Ruotsinkielisiä virsiä, kvinoasalaattia ja kikatusta


Koska harrastuksen kuin harrastuksen parhaita puolia ovat erilaiset illanvietot, otti Nice Voicekin viikko sitten viimein asiakseen istua iltaa herkkujen ja kuohuvien kera, tietysti myös pientä musisointia unohtamatta. Pääsemme piakkoin taas kirkkoon laulamaan ja tällä kertaa ohjelmisto on ruotsinkielistä. Nanna teki sovituksen virteen Kun on turva jumalassa/Tryggare kan ingen vara, monille lie tuttu lapsuusvuosilta. Lisäksi laulamme ihanan Heino Kasken Illalla -laulun ja sivuiltakin löytyvän Irish Blessingin. Kirkossa laulaminen on aina ihanaa, varsinkin upean akustiikan takia.
 
Lauluharjoitukset jäivät lyhyeksi yhden Nicen eli Tiinan korvatulehduksen vuoksi; raukkaparka ei kuullut omaa ääntänsä, joten jätettiin vielä pieni ripe ääntä illallekin. Sitäkin kivempaa oli kuitenkin herkutella ja höpötellä pitkälle iltaan!
 
Pikapuolin Nicet pääsevät myös testaamaan studionauhoitusta ja mikkeihin laulamista. Siinä hommassa onkin paljon opittavaa, nimimerkillä kerran oon itse mikkiin laulellut keikan. Mutta mehän halutaan oppia! Tiedä vaikka jotain kilpailujakin olisi pian taas tiedossa, ainakin sävellyspuolella... :)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG9zRJeqsx0b4KxUsiuYMEuiin7uGYT255um4C2ySKAC8PFcepXRMZNAlHe47qmBHwkJGYErpibP0IvkTb8rzh7nXwKOvQ46r0WtZtdLZEg5R721YH8Q8wq7Iv3UhmkIzqRNBKZn8p8qpN/s1600/kvinoasalaatti.jpg
Kvinoasalaatti ei ehtinyt tarttua kameraan, joten tässä lainattu kuva terveellisestä herkusta
(http://sauvajyvanen.blogspot.fi/2012/03/kvinoa-salaatti.html)

Hyvää laskiaissunnuntaita!

-Sanna-