sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Voice from Nice Voice


Meillä on tapana harjoituksen lopuksi nauhottaa muutama biisi, jotta kuullaan itsekin miltä jokin biisi meidän laulamana kuulostaa. Tässä yksi viime harkkojen tuotos: An Irish Blessing. 
Tämä sopii moneen tilaisuuteen; häihin, hautajaisiin, lähtiäistoivotukseksi koska vain...

Itse olemme kuulemaamme aika tyytyväisiä, vaikka video latautuukin kaikkialle nettiin vain parinkymmenen sekunnin pätkänä ja loput mustaa.
Mutta nauttikaa itse musiikista, vaikkapa silmät kiinni.

-nanna-

tiistai 18. syyskuuta 2012

nice things

Synkkä ja myrskyinen syyskuun maanantai-ilta ei ollutkaan lainkaan niin synkkä kun päästiin taas pitkästä aikaa laulamaan. Pullien ja piirakoiden voimalla aloitimme viideltä ja yhtäkkiä huomasimme laulaneemme lähes tauotta yhdeksään asti... Hyvässä seurassa aika hujahtaa. Nauhallekin saatiin taas jotain - jännityksellä odotetaan että mitä... Mutta harjoitus selvästi kannattaa, nauhalle laulaminen on selvästi rennompaa joka kerta.

Erityisen nice thing illassa olivat ihanat ja värikkäät helmet, jotka Nannan Putiikki lahjoitti esiintymisasuja koristamaan!! <3 Kiitos!!! <3

Syksyä piristämään päätimme myös ilmoittautua ja lähteä porukalla opintomatkalle Orivedelle sekä kuuntelemaan muita lauluporukoita yhtyelaulukisaan että myös oppimaan itse - siitä ehkä vielä myöhemmin, mutta ohjelma vaikutti hyvältä! Ihana että tällaisia järjestetään!

- Reeta -



Ystävältä vuosia aiemmin saatu kangaskassi sopiikin ihan loistavasti nuottikassiksi! Ja päällä pari nice thing bling blingiä.